gia bg


GIA-Hungária kft


Cégünk - a GIA - Hungária Kft. - a nemzetközi GIA - csoport tagjaként, két évtizedes tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét az üzemanyagtechnika területén. Kereskedelmi tevékenységünket és szolgáltatásainkat négy üzletágunk bonyolítja. 

slideshow down23

 

 

Cégünk - a GIA - Hungária Kft. - a nemzetközi GIA - csoport tagjaként, két évtizedes tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét az üzemanyagtechnika területén. Kereskedelmi tevékenységünket és szolgáltatásainkat négy üzletágunk bonyolítja. Az üzemanyagtöltő-állomásokon használt benzinkúttechnikai eszközök, mint a teljes technológiai rendszer, kútoszlop, kútoszlop illesztő, töltőállomás kasszarendszer, tankolóautomata, automatikus szintmérő szonda, merülőszivattyú, kompresszor, abroncsfújó készülék, sűrített földgáz (CNG) technológia, egyéb eszközök, a Benzinkúttechnika üzletágunkhoz tartoznak. A tömlők, tömlő csatlakozók, tartályautó csatlakozók, gumikompenzátorok, töltőpisztolyok, csepegésmentes csatlakozók, ipari szivattyúk, szűrők, töltőfejek, tömlődobok, vízdetektáló eszközök, átfolyásmérők, átfolyásmérő elektronikák, elasztikus tartályok az Ipari felszerelések üzletágunk portfóliójába tartoznak. Megújuló energiaforrások, azon belül a szigetüzemű és hálózatra csatolt napelem rendszerek tartoznak a Napelem rendszerek üzletágunkhoz. Az általunk forgalmazott termékek szakszerű telepítéséért, az eszközök karbantartásáért, javításáért, felújításáért felel Szervíz üzletágunk, melynek munkatársai szakértő tudással, széleskörű tapasztalattal segítik a többi üzletág munkáját.

 

TUDJON MEG TÖBBET A GIA-HUNGÁRIA KFT-RŐL

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.